• Aleksandra Stefanovića 10

    35000 Jagodina, Srbija

  • Pozivni centar

    +381 (0) 35 88 20 835

  • kontakt
Kompanija Budućnost pet pokreće proizvodnju
13 feb

Krajem prošle godine na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Srbiji je bilo skoro 13.000 nezaposlenih osoba sa invaliditetom. Jedno od 52 licencirana preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom radi u Jagodini, a njihovi radnici angažovani su i u Lazarevcu, Aleksincu i Kragujevcu.

„Kompanija Budućnost pet na obeležavanju 97 godina rada i postojanja Nacionalne službe za zapošljavanje u Narodnoj Skupštini Republike Srbije“
31 jan

Nacionalna služba za zapošljavanje u trećem kvartalu godine zabeležila je najnižu stopu nezaposlenosti od 2000. godine, 11,3 odsto, a na njihovoj evidenciji registrovano je manje od 549.000 ljudi. Istovremeno, stopa zaposlenosti dostigla je gotovo 50 odsto i zaposleno je oko 245.000 ljudi. Na obeležavanju 97 godina rada, Nacionalna služba zapošljavanja nagradila je poslodavce i lokalne samouprave koji su postigli najbolje rezultate u zapošljavanju.

U OKVIRU AKCIJE BEOGRADSKOG UDRUŽENJA „ISKRA” PLANINARKE „JUHORA” OSVOJILE NAJVIŠI VRH JULIJSKIH ALPA I SLOVENIJE
24 sep

Planinari PSK „Juhor”
 
PROJEKAT GRADA JAGODINE I KANCELARIJE ZA MLADE PODRŽALO MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA
 
Radoslav Milošević Fure, Slavoljub Miletić Slava, Žika Petković i Dejan Novaković osvojili su 1983. god. najviši vrh Julijskih Alpa i najviši vrh u tadašnjoj Jugoslaviji, Triglav, 2864 mnv. Posle 35 godina, naslednice stare elite Milena Radivojčević i Nataša Milisavljević, ponovile su isti poduhvat i osvojile Triglav! Poduhvat je obavljen u okviru akcije udruženja „Uživaoci prirode Iskra” iz Beograda, sa dva vodiča i 12 učesnika, od toga četiri žene.

Pretraga