• Александра Стефановића 10

    35000 Јагодина, Србија

  • Позивни центар

    +381 (0) 35 88 20 835

  • контакт
Кисић Тепавчевић: Један од основних циљева Србија једнаких могућности за све грађане
04 авг

„Један од основних циљева Владе Републике Србије и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања јесте Србија без баријера, Србија једнаких могућности за све грађане“, поручила је данас министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић приликом посете предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Будућност пет“ у Јагодини. 

За геронтолошке центре 10.000 заштитних маски
01 јун

Firma "Budućnost Pet" za profesionalnu rehabilitaciju osoba sa invaliditetom iz Jagodine donirala je danas Ministarstvu za rad 10.000 zaštitnih maski, a ministar Zoran Đorđević kaže da će one biti podeljene gerontološkim centrima.

Помоћ послодавцима поморавског округа за запошљавање
01 јун

У циљу подстицања запошљавања држава је преко Националне службе као помоћ послодавцима за различите програме ове године определила четири милијарде динара. Активне мере ових дана промовишу се у градовима поморавског округа где је прошле године на тај начин запослено 800 људи.

Почетком прошле године Снежана Стојковић запослена је преко програма радне асистенције. Добро се снашла па сада обучава и друге за посао.

Претрага